Εναρκτήριος χαιρετισμός

 

Κ. Π. Αναγνωστόπουλος

Δρ. Πολ. Μηχανικός-Οικονομολόγος, DEA, Ms

Επικ. Καθηγητής Δ.Π.Θ.

 

 

Κύριε Υπουργέ

Κύριε Πρόεδρε της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης

Κύριε Πρύτανη του ΔΠΘ

Κύριε Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ

Κύριε Εκπρόσωπε του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι

Κυρίες και κύριοι

 

H σημερινή Ημερίδα ξεκίνησε από μια ιδέα που ακούστηκε στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ, το νεότερο Τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής το οποίο φιλοδοξεί να τροφοδοτήσει τις επιχειρήσεις με υψηλής κατάρτισης στελέχη-μηχανικούς και να βοηθήσει ουσιαστικά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

Την ιδέα αυτή υιοθέτησε και στήριξε ο Αντιπρύτανης του ΔΠΘ και Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος δυστυχώς δεν είναι κοντά μας λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων.

 

Την ενστερνίστηκαν επίσης με θέρμη ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατ. Μακεδονίας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Σταύρος Τσάγκος, και ο ακούραστος Λάζαρος Παπαβασιλείου, Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΔΠΘ.

 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας:

 

Θερμές ευχαριστίες θέλω επίσης να εκφράσω


 

Όπως όλοι σας γνωρίζετε δεν υπάρχει δυστυχώς έργο δίχως κόστος. Θελήσαμε να στηριχθούμε οικονομικά αποκλειστικά από εταιρείες της περιοχής και δεν πέσαμε έξω για τη γενναιοδωρία τους. Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στις εταιρείες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΤΕΒΕ

ΕΤΕΟ ΑΕ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΤΕ

ΝΕΣΤΟΣ ΑΤΕΕ

ΤΕΚΤΩΝ ΑΕ - Έτοιμο Σκυρόδεμα

χορηγούς της σημερινής ημερίδας.

 

Τελευταίους, αλλά όχι έσχατους, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που παρά τις πιεστικές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις βρίσκεστε σήμερα εδώ.

 

Τούτων λεχθέντων, παραδίνω τη σκυτάλη στον κύριο Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, Πρόεδρο του ΤΕΕ Ανατ. Μακεδονίας για τη συνέχεια της Ημερίδας μας.

 

Σας ευχαριστώ πολύ